045 127 8849

Asennuspalvelu K. Lindholm toimittaa laadukkaat ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumput Kokemäen seudulla

Asennuspalvelu K. Lindholm myy, asentaa, toimittaa ja huoltaa ilmalämpöpumput Kokemäen ja muun Satakunnan alueella. Hankimme myymämme ilmalämpöpumput Scanoffice Oy:ltä, joka on Pohjoismaiden suurin ilmalämpöpumppujen maahantuoja sekä virallinen, markkinoiden tunnetuimpiin merkkeihin lukeutuvan Mitsubishi Electric -lämpöpumppujen maahantuoja. Edustammekin Mitsubishi Electricin kattavaa ja laadukasta tuotesarjaa – nämä ilmalämpöpumput ovat asennuksen jälkeen helppokäyttöisiä ja toimintavarmoja, Suomen vaativiin oloihin suunnattuja. Ja kun laite on asennettu, säästät sekä rahaa että energiaa. Lämmityskulut öljy- tai sähkölämmitteisessä asunnossa voivat laskea jopa 55 prosenttia!

Teemme myös sähköalan alihankintaa

Palveluvalikoimamme sisältää muutakin kuin vain pelkät ilmalämpöpumput, sillä meiltä saat myös sähköalan töitä alihankintana toteutettuna koko Satakunnan alueen yrityksille. Teemme muun muassa kaapeloinnit, kaapeliasennukset, kaapelihyllyt ja kaapeleiden vedot.

Kysy lisää!

Kiinnostuitpa sitten lämmityskulujesi vähentämisestä tai tarvitsit tekijää sähkötöille, ota yhteyttä ja kysy lisää! Meiltä saat ilmalämpöpumput palveluineen sekä kaapelityöt nopeasti, tehokkaasti ja luotettavasti.